Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Vert- og vertinnegave

Er du invitert på middag eller selskap til jul eller nyttår? Da er det hyggelig å overraske vertskapet med en liten gave. Her finner du mange tips og idéer på hva du kan gi bort i vert- og vertinnegave. Fine ting som kommer til nytte!

Tango lin/bomull kjøkkenhåndkle antrasitt

Stripete kjøkkenhåndkle i en blanding av lin og bomull. Tidløs design, myk og slitesterk kvalitet! I serien finner du også grytekluter og grillvotter.
kr 99,90

Tango lin/bomull kjøkkenhåndkle natur

Stripete kjøkkenhåndkle i en blanding av lin og bomull. Tidløs design, myk og slitesterk kvalitet! I serien finner du også grytekluter og grillvotter.
kr 99,90

Krydderkvern 4 pepper

Stilig krydderkvern med en blanding av 4 sorter pepper. Har en aromatisk varm styrke som passer til å smaksette de fleste retter. Kommer i en stilig glassbeholder som kan fylles på nytt når den er tom. Lekker design som gjerne får stå fremme på bordet eller kjøkkenbenken. Kombiner gjerne med saltkvernen i samme serie.
kr 119,90

Krydderkvern kvernsalt

Salt er noe vi bruker til daglig i matlagingen, og denne lekre saltkvernen får gjerne stå fremme på bordet eller kjøkkenbenken. Glassbeholderen er refillbar, slik at den kan fylles med nytt kvernsalt når det er tomt. Kombiner gjerne med pepperkvernen i samme serie.
kr 119,90
Bliss 2pk stakelys 30 cm beige

3for2

Bliss 2pk stakelys 30 cm beige

2-pk stakelys i minimalistisk design. Den høye og avsmalnende formen gjør festbordet ekstra elegant. Lysene brenner med jevn og fin flamme, soter minimalt og inneholder ikke skadelige stoffer.
kr 49,90

Leila lykt 29 cm gull

Lekker lyslykt i glass og gullfarget metallstativ. Passer til kubbelys og telys. Glasskolben kan løftes fra bunnen, noe som gjør det enkelt å tenne lyset samt rengjøre lykten ved behov.
kr 199,90

Henrikke lysfat 28 cm gull

Rektangulært fat med skrå kanter. Perfekt til lys, lykter og annen pynt. Også fint til oppbevaring av brettede kluter på badet, eller som fat til krydder og annet på kjøkkenbenken.
kr 249,90

Henrikke lysfat 8 cm gull

Gullfarget lysfat i metall. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 8 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende.
kr 59,90

Hjertesjokolade Fantastisk rød

Si det med sjokolade! Deilige sjokoladehjerter fylt med smakfull sjokoladeganache. Kommer i rød folie og er pakket i et fint glass med teksten "Du er fantastisk". Perfekt gave til noen du holder kjær, eller rett og slett bare som kos til deg selv.
kr 119,90

Hjertesjokolade Hverdagshelt gull

Si det med sjokolade! Deilige sjokoladehjerter med søt karamellfyll. Kommer i gullfarget folie og er pakket i et fint glass med teksten "Hverdagshelt". Perfekt gave til noen du holder kjær, eller rett og slett bare som kos til deg selv.
kr 119,90

Gave til verten

Å ha med seg en gave til verten når man skal i selskap er en fin gest som viser at du setter pris på invitasjonen. En så kalt uskreven regel når man er bedt bort til middag eller fest. En gave viser at du er takknemlig for forberedelsene verten har gjort og maten du blir servert. Det kan være en stor ting eller flere småting satt sammen i en hyggelig gavepakke.

For å spare tid i en travel førjulstid kan det være lurt å gå til innkjøp av vertinnegaver i god tid før selskapet. Slik at du har de liggende klart. Du kan enten bestille de i vår nettbutikk eller kjøpe de i en av våre fysiske butikker. Et godt tips hvis du plutselig blir bedt i flere selskap er å ha noen ekstra gaver på lur, for eksempel en gaveeske med konfekt eller lignende. Kommer det ikke flere invitasjoner kan du spise opp godsakene selv!
 

11 tips til vertinnegave

Å finne en perfekt vertinnegave trenger ikke å være vanskelig. Her gir vi deg 11 tips på hva du kan gi: