Svanemerkede produkter

Hos Princess tar vi miljøet og trygge tekstiler på alvor. Derfor bærer en stor del av produktene våre det velkjente kvalitetsstempelet Svanemerket. Dette merket er en ikke-kommersiell sertifisering som bekrefter at produktene våre oppfyller flere strenge kriterier. Her har vi samlet alle våre svanemerkede produkter, slik at det blir lett for deg å finne miljøvennlige, kvalitetssikrede og trygge ting til hjemmet.

Hva må til for å få Svanemerket?

Svanemerket er en merkeordning som dekker flere produktkategorier, og ulike krav stilles til de ulike produkttypene. Våre svanemerkede produkter er blant annet servietter og tekstiler. Tekstilkravene handler om krav til produksjonslokaler og -metoder, slitestyrke, krav til giftfrihet og fravær av stoffer som er skadelige for mennesker eller miljø, og til og med fargeekthet. Det betyr at et svanemerket tekstilprodukt er produsert i henhold til kravene til innhold i alle trinn i tekstilproduksjonen, og at stoffet holder høy kvalitet.

Shop svanemerkede produkter på nett

Svanemerkede stoffprodukter og stearinlys er perfekte både å fylle ditt eget hjem med og til å gi bort som gaver. Tekstiler, lys og andre svanemerkede produkter finner du her på Princessbutikken.no, og husk at vi oppdaterer sortimentet jevnlig. Vi hjelper deg å ta gode miljøvalg. Velg svanemerket hos Princess i dag!