Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Store duker

Har du et større bord hjemme, trenger du kanskje en stor duk å pynte det med. En stor duk til kjøkkenbordet, stuebordet eller utemøblene er noe du finner her hos oss.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
Ingen produkter ble funnet som passet dine kriterier.

Flere farger og mønster

Vi tilbyr et bredt utvalg av store bordduker som kan brukes til både hverdag og fest. En stor duk er selvfølgelig bra for å dekke et stort bord, men du kan også bruke duken for å dekke over en sofa. Skal du ha fest og dekke et langbord, er det også perfekt med en lengre duk. Vi tilbyr store duker i flere forskjellige farger, materialer og mønstre. Vi har både enkle, nøytrale duker i en og samme farge, men også flere ulike mønstre, for eksempel duker med blomster, striper, marinefarger, ruter og mye mer.

Materialer

Hos oss finner du linduker, teflonbelagte duker, damaskduker og polyesterduker i flere ulike mønstre, farger og størrelser. Materialet på en duk kan gjøre at du skaper ulike uttrykk. Velger du for eksempel polyester, gir det gjerne litt mer skimmer i duken. Velger du lin, blir duken mye mattere og er kanskje ikke like festlig, men til gjengjeld kan det være stilig til et staselig festbord.
 

Festduker

Skal du ha en middag hjemme med venner, bryllup, fest, konfirmasjon eller en annen større tilstelning? Vi har festduker og festløpere for alle anledninger, slik at du kan dekke det perfekte festbordet. Hos oss kan du handle større partier hvis du skal planlegge en større fest og trenger mange duker eller løpere. Vi har stort utvalg som gjør det enkelt å finne det som passer for din anledning. Velg mellom ulike materialer, overflater, farger eller stilarter. Princess har festduker for det meste og for de fleste.

Velg riktig størrelse

Med en stor duk kan det av og til være vanskelig å vite eksakt hvor lang duk du trenger. Det som er viktig å tenke på for å velge rett størrelse, er å ta utgangspunkt i bordets størrelse med eller uten plater. Beregn ytterligere 15–20 cm som skal henge ned på sidene. For at gjestene dine skal få plass ved bordet, er det lurt å beregne cirka 50 cm per person, så sørg for at du bestiller duker nok til alle bordene du trenger. Det er enkelt å bestille store duker i nettbutikken vår. Se gjerne gjennom utvalget vårt for å bestille de dukene du synes er finest. Legg gjerne også en løper tvers over duken. Det piffer opp bordet og kan gjøre veldig stor forskjell. Vi har ekstra lange løpere i forskjellige lengder som strekker seg over hele bordet. Uansett hva slags fest du skal ha, så har vi en duk som passer. Besøk vår nettbutikk eller kom innom en Princess-butikk.