Sotra forkle rød

Julerødt forkle med klassisk rutemønster. Kommer i vasket bomull - en myk og behagelig kvalitet som tåler mange vask. Perfekt når det er tid for julebakst og matlaging under høytiden. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Kombiner med matchende kjøkkenhåndkle.
Varenummer:106007972
Stoff:100% bomull
Farge:rød
kr 179,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Rutete kjøkkenforkle jul

Julerødt forkle med klassisk rutemønster. Kommer i vasket bomull - en myk og behagelig kvalitet som tåler mange vask. Perfekt når det er tid for julebakst og matlaging under høytiden. Forkleet har knyting i livet og justerbar stropp i nakken. Kombiner med matchende kjøkkenhåndkle.
 
Produktdetaljer
  • 100% vasket bomull

Produktinformasjon 
Bomull er et materiale av naturfiber. Sengetøy som er enzymvasket er vasket med en celloluseløsning der enzymene bryter ned overflaten på fibrene i tekstilen. Unødige fibrer forsvinner på en skånsom måte. Materialet får en myk og deilig overflate.


Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Polaris bordløper 40x120 rød

3for2

Polaris bordløper 40x120 rød

Vakker bordløper med brodert juletre på kortendene. En lettstelt løper som er dekorativ på både spisebord og salongbord.
kr 199,90

Finni nissekopp 12 cm

Morsom kopp i stilig design. Romslig modell som passer til både gløgg, te og kakao. Eller hvorfor ikke som en liten blomsterpotte, penneholder og lignende? Uansett bruk, er denne koppen perfekt for deg som ønsker en gøyal og humoristisk stil til jul!
kr 169,90

Asgeir julekopp 330 ml

Søt kopp med nisse på slede. Kommer i keramikk og egner seg til både kaffe, gløgg, te og kakao.
kr 99,90
Herbie håndkle 40x60 rød

3for2

Herbie håndkle 40x60 rød

Koselig julehåndkle med brodert motiv av den klassiske bilen med tre på taket. Myk velour på forsiden, absorberende frotté på baksiden. Et fint gjestehåndkle som skaper julestemning på badet! Kan også brukes på kjøkkenet.
kr 99,90