Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Scarlet gardin 135x230 mørk rød

Vakker gardin i chenille. Gardinen er fin alene eller i kombinasjon med florlette gardiner. Henges opp med rynkebånd på enten gardinstang eller skinne. En klassisk julegardin som gir stuen et elegant preg.

Varenummer:106005883
Materiale:100% polyester
Størrelse:135X230
Farge:mørk rød
kr 499,90
Din pris: kr 249,95
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Julegardin i chenille

Vakker gardin i chenille. Gardinen er fin alene eller i kombinasjon med florlette gardiner. Henges opp med rynkebånd på enten gardinstang eller skinne. En klassisk julegardin som gir stuen et elegant preg.
 

Produktdetaljer

  • 1 stk gardinhøyde
  • 100% polyester
  • Bredde: 135 cm
  • Høyde: 230 cm

Produktinformasjon

Rynkebåndgardiner gir vinduet et elegant preg og passer alle stiler. Rynkebåndet gjør at rynkene blir fordelt jevnt utover og at gardinen henger pent. Til oppheng trenger du ringer og rynkebåndkroker. Du kan også bruke den påsydde kanalen til å tre gardinen direkte på stangen. For å få ekstra tyngde kan du bruke et blybånd i fallen nedentil.

Alle våre gardiner kommer med en fall nederst. Fallen fører til at gardinen henger pent samtidig som man har mulighet til å forlenge den. Er gardinen for lang kan man bruke Sømfix til å stryke den opp. Vi har også en egen systue som kan legge opp gardiner for deg!

Oppheng

Rynkebåndskrokene fordeles og festes i rynkebåndet bak gardinen. Tre kroken i båndets lomme, nedenifra og opp, og snurr den rundt. Fest deretter rynkebåndstrådene til en knute i begge ender av gardinen. Stram gardinen til ønsket bredde ved å trekke i trådene. Lag deretter en ny knute i enden. Overflødig tråd skal ikke klippes av, men skjules bak gardinen. Helt til slutt festes gardinringene til gardinen ved å hekte de på rynkebåndskrokene.