Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Pax gavesett julekaffe & juletrøfler

Fin gavepose med kaffe og trøfler. Perfekt som julegave, eller som en overraskelse til vertskapet når man skal i selskap.

Varenummer:106011080
kr 10,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Julekaffe og trøfler i gavepose

Fin gavepose med kaffe og trøfler. Perfekt som julegave, eller som en overraskelse til vertskapet når man skal i selskap.

Kaffen er mellombrent med rik og fyldig smak. Bønnene kommer fra en liten kaffeplantasje i Brasil, og er brent og malt i Norge. Sjokoladetrøflene er smaksatt med havsalt. Nydelige som en liten dessert etter julemiddagen.

Andre har også kjøpt

Rianna lysfat 10 cm grønn

Grønt lysfat i glass. Fatet passer til kubbelys med diameter opptil 8 cm. Kan også brukes som skål til smykker, ringer og lignende!
kr 59,90

Zoe ullpledd 130x170 blå

Lunt pledd i 100% New Zealand-ull. Pleddet har blå striper ton-i-ton og fine frynser på kortendene. Varmt og godt når kvelden er kjølig. Velg blant flere farger.
kr 799,90

Emery pledd 130x170 svart

Mykt og deilig pledd med vevet mønster. En fin innredningsdetalj som holder deg varm på kjølige kvelder. Finnes i flere lune farger som matcher høstens interiør.
kr 249,90

Sigrid sherpapledd 130x170 blå

Supermykt sherpapledd med folklore-inspirert mønster. Den deilige kvaliteten gjør hyggetiden i sofaen ekstra koselig og behagelig.

kr 350,00