Våre produkter i økologisk bomull

Økologisk bomull – bare ordene i seg selv gir gode assosiasjoner. Mykt, rent, dyrket uten giftige sprøytemidler – alt dette er egenskaper vi forbinder med økologisk bomull. Det er ikke uten grunn at vi har så høye tanker om bomull lagd på økologisk vis.

Økologisk bomull er bomull som har blitt dyrket uten bruk av genmodifisering, kunstgjødsel og giftige sprøytemidler. Økologisk bomull skal også dyrkes på en fornybar og langsiktig måte. Mange fordeler, med andre ord.

Vi hos Princess bryr oss om miljøet og bærekraft, så det er klart at vi har fokus på å ta inn økologiske produkter. Hvis du er ute etter produkter i økologisk bomull, som sengetøy, har du definitivt kommet til rett sted!

Et utvalg som oppdateres hele tiden

En ting vi er skikkelig gode på her hos Princess, er å oppdatere produktutvalget. Vi er alltid på jakt etter nye og spennende tekstilprodukter i økologisk bomull, sengetøy, håndklær og alt mulig annet. Vi legger ut nye farger, mønstre, merker og varianter kontinuerlig, så ikke glem å sjekke inom med jevne mellomrom!

Mange økologiske produkter er også Oeko-Tex-merket

Mange av våre produkter i økologisk bomull bærer også Oeko-Tex-merket, også kalt Trygge tekstiler. Det er ikke en økologisertifisering, men det bekrefter at produktet er helt fritt for kreftfremkallende og allergifremkallende stoffer. Oeko-tex-merket bekrefter også at produktet er fritt for klorerte fenoler, ftalater og mye mer. Når du vil kjøpe ekstra trygge og kvalitetssikrede økologiske tekstilprodukter, som for eksempel håndklær eller sengetøy, skal du se etter Oeko-Tex-merket.

Shop økologiske bomullsprodukter på nett

Her hos Princess er det enkelt og trygt å handle sengetøy og andre produkter i økologisk bomull. Vi har lagt oss på en miljøvennlig og mer bærekraftig linje, noe vi håper du ser av utvalget vårt. Vi fører ikke bare økologisk bomull, men også svanemerkede tekstiler i tillegg til Fairtrademerkede produkter. Shop med omtanke for miljøet – shop hos Princess!