Nordlys thermodyne 140x200 VARM

Nordlys VARM thermodyne er en varm tolags vinterdyne. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.

Varenummer:106001791
Materiale:65% bomull - 35% polyester
Fyll:100% resirkulert polyester
Størrelse:140X200
Farge:hvit
kr 1 299,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Vinterdyne i fiber

Nordlys VARM thermodyne er en varm tolags vinterdyne. Det doble laget gjør at dynen isolerer ekstra godt. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber som er gjenvunnet av PET-flasker.

Produktet inngår i Princess fiberkolleksjon Fibra Future. Les om kolleksjonen her

Mål og vekt 

  • 140x200 cm/2x650 gram
  • 140x220 cm/2x710 gram
  • 200x220 cm/2x1010 gram

Produktdetaljer

  • Innhold: Resirkulert polyester (Silikonisert, spiralformet hulfiber)
  • Trekk: Bomull/polyester
  • Garanti: 5 år*
  • Produsert i Estland
  • NB! varer med brutt forsegling byttes ikke

* Garantitid er en indikasjon på dynens levetid under forutsetning at man følger angitte vask- og vedlikeholds råd. Gjelder produksjonstekniske feil og mangler, ikke bruk og slitasje.
 

Hva er en thermodyne?

Thermodyner kan forklares som to dyner sydd sammen. Da blir det et luftrom imellom, noe som gjør at dynen isolerer bedre.

Resirkulert fyll

Dynen er fylt med resirkulert polyester som er gjenvunnet av PET-flasker. Flaskene blir sortert, renset og komprimert. Deretter omdannet til tynne fiber man kan lage polyesterfyll av. Ved å bruke resirkulert materiale reduserer vi behovet for ny råvare som igjen reduserer miljøpåvirkningen - uten at kvaliteten på produktet blir forringet.

Hvorfor velge fiber?

En dyne i fiber er lett, luftig og lettstelt. Den er allergivennlig, har god isoleringsevne, er maskinvaskbar og tørker raskt. Polyesterfiber er et hygienisk isoleringsmateriale, som ikke opptar fukt eller lukt. 

Vasketips

Fiberprodukter vaskes i maskin på 60 grader. Bruk vaskemiddel for ull eller dun, dette opprettholder spenst i fiberen. Tørkes med fordel i tørketrommel, gjerne med tennisballer for jevn fordeling av innhold. Tørkes helt tørre før bruk. Produktene kan også lufttørkes hvis man ikke har tørketrommel, men bør da ristes godt etter at de er tatt ut av vaskemaskinen.

Bytte av sertifisering

Vi bytter sertifiseringen på Nordlys-serien fra Svanemerket til Made in Green. I en overgangsfase vil det derfor være en miks av både Svanemerkede og Made in Green sertifiserte Nordlys-produkter i våre butikker.

Les mer om Svanemerking her

Les mer om Made in Green her