Noma putevar 70x100

Quiltet putevar til hotellpute. Putevaret er blokkfarget med en herlig kombinasjon av pastellfarger som lilla, pistasjegrønn og gul. Et lekent design som blir et fint blikkfang i sengen!
Varenummer:106007373
Materiale:100% bomull
Fyll:100% polyester
Størrelse:70X100
kr 299,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Quiltet hotellputevar i bomull

Quiltet putevar til hotellpute. Putevaret er blokkfarget med en herlig kombinasjon av pastellfarger som lilla, pistasjegrønn og gul. Et lekent design som blir et fint blikkfang i sengen!

Med store hotellputer skaper du en stilig hotellstil på soverommet. Det er ikke bare dekorativt, men også praktisk når du skal lese i sengen!

Produktdetaljer 

  • 100% bomull
  • 70x100 cm
  • Skjult glidelås

Produktinformasjon 

Bomull er et materiale av naturfiber. Sengetøy som er enzymvasket er vasket med en celloluseløsning der enzymene bryter ned overflaten på fibrene i tekstilen. Unødige fibrer forsvinner på en skånsom måte. Materialet får en myk og deilig overflate hvilket gjør sengetøyet ekstra mykt og komfortabelt.

Sengetøy bør alltid vaskes før første gangs bruk for å fjerne eventuell overskuddsfarge. Da vill det også føles mykere mot huden. Vi anbefaler at sengetøyet vrenges før vask - da vill fargene bevares lenger. Mørke farger vaskes separat eller med lignende farger. 

Andre har også kjøpt

Jon Blund pute 70X100 hvit

Medium høy hotellpute. Passer for deg som liker å ligge middels høyt med hode. Puten er fylt med kulefiber og har quiltet trekk - noe som gjør at fasongen holder seg bedre.
kr 499,90

Heat flex pute 50X70

Smart temperaturregulerende hodepute. Ideell for deg som ønsker en jevn og behagelig temperatur natten igjennom. Puten lagrer overskuddsvarme og frigir varme dersom du skulle blir kald. Puten er middels høy og passer for deg som ligger på ryggen/siden.
kr 799,90

Jabadabado party serv. l.blå

20-pk servietter med assortert mønster. 4 forskjellige mønster i pakken.
kr 15,00

Jabadabado party cupcake l.blå

Bak og by på muffins i disse fargeglade kakeformene med tilhørende pyntepinner!
kr 20,00