Nisser & pynt

Nisser er og blir noe av den kjæreste julepynten vi har. Kanskje er det fordi våre første minner om nissen er at han kom med gaver på julaften, og vi alltid blir glad når vi ser ham siden.

Kanskje er det alle de koselige historiene om nissen, enten det er fra juleverkstedet på Nordpolen eller som en del av snekker Andersen sin hverdag. Nisser er koselig bordpynt til jul, de passer bra i vinduskarmen, på juletreet eller oppi blomsterdekorasjonen. Kort sagt – det trengs nisser til jul.
  

Nisser på bordet og i vinduskarmen 

Hos Princess finner du et stort utvalg nisser som egner seg for bordpynting til jul, og for juledekorasjon ellers i hjemmet.  Store og små tøynisser med stor, rød topplue. Glass- og keramikknisser passer på spisebordet, i vinduskarmen og i bokhyllen. Nisselysestaker med telys er koselig pynt i stua og på kjøkkenet. Mange av glassnissene er gode og runde, og bærer på lykter, bjeller og gaver, noen står mens andre sitter, og noen har akkurat falt på rumpa på det glatte vinterføret.

Finn nisser på nett

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Handler du på nett går handelen fort, og er det noe du har glemt eller trenger mer av går det fort å legge inn en ny bestilling. Det er også praktiske leveringsbetingelser når man handler i nettbutikken, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.