Lysestaker & lykter jul

Stearinlys, adventslys og lykter er en viktig del av den norske juletradisjonen. Historisk hadde stearinlys og lykter selvsagt en viktig funksjon som det eneste lyset man hadde i innendørs på kveldstid, men i nyere tid handler lysestaker og lykter til jul mer om kos og stemning.

Særlig når dagene er korte og det allerede har vært mørkt en stund når man kommer hjem fra jobb er det koselig å tenne noen stearinlys hjemme – det gir lun stemning ved spisebordet, i julelykter eller julekranser. Tente, røde kubbelys sammen i en klynge er kanskje den enkleste og fineste julepynten man kan lage.

Vakre lys og lysestaker

Hos Princess finner du et stort utvalg av lysestaker til jul, både for kubbelys, telys og vanlige stearinlys. Telysholdere til jul er et must, og nisselysestaker som kan holde telys er koselig julepynt i vinduskarmen og på stuebordet. Hvite kubbelys med nissen på der han har lua godt nedover ørene kan passe fint på stuebordet ved siden av en julekrans eller julestjerne. Store kubbelys i rødt eller gull, kanskje ved siden av en liten nisse eller to, er både stemningsfullt og praktisk.

Fort gjort å handle på nett 

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Stearinlys er forbruksvare i julen, og begynner man å gå tom er det er fort å legge inn en bestilling på nett. Det er også praktiske leveringsbetingelser når man handler i nettbutikken, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.