Lys til jul

Det går fort mot mørkere tider allerede fra høsten, og ut i desember merker man godt at dagene har blitt kortere. Kanskje det er derfor lys i julen betyr så mye for oss. Noe av den fineste julepynten er stearinlys – det er både stemningsfullt og man kan få dem med mange vakre motiver.

Stearinlys gir lun stemning ved spisebordet, enten det er frokost eller middag. Stearinlys er også vakre dekorasjoner i julelykter eller julekranser. Tente, røde kubbelys sammen i en klynge er kanskje den enkleste og fineste julepynten man kan lage.

Lys for alle anledninger

Hos Princess finner du mange fine lys til jul, enten du ser etter adventslys, kubbelys, kalenderlys eller lysestaker og lyselykter. Juletrelys i gull er supre juledekorasjoner, og nisselysestaker til telys er koselig i vinduskarmen. Hvite kubbelys med nissen på der han har lua godt nedover ørene kan passe fint på stuebordet ved siden av en julekrans eller julestjerne. Store kubbelys i gull er både stemningsfullt og praktisk ved at de brenner i mange dager.
 

Fort gjort å handle på nett 

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Handler du på nett går handelen fort, og er det noe du har glemt eller trenger mer av går det fort å legge inn en ny bestilling. Stearinlys er forbruksvare i julen, og begynner man å gå tom går det fort å legge inn en bestilling på nett. Det er også praktiske leveringsbetingelser når man handler i nettbutikken, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.