Filter
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Laken

Visste du at vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen? En god madrass og fint sengetøy er ikke bare en investering i soveromsinteriøret, det bidrar også til en behagelig og stressfri avslutning på dagen.

Sorter etter :
Se som Nett Liste
Vise :
No products were found that matched your criteria.

Et laken i god kvalitet er bra for skjønnhetssøvnen, og her på Princess har vi et stort utvalg av laken i ulike materialer, størrelser og farger. Avslutt dagen med å synke ned i et helt nytt laken fra Princess i luksuriøs sateng, sval bomull eller myk flanell. Velg din favorittfarge, eller en farge som passer perfekt til interiøret på soverommet.

  

Laken i forskjellige farger og størrelser

På Princess finner du garantert et laken som passer perfekt for deg og sengen din. Vi har gode laken til overmadrass og rammemadrass, som passer til enkeltsenger og dobbeltsenger. Noen elsker den luksuriøse følelsen av glatt stoff mot huden, mens andre sover best på lune og myke materialer. Kanskje ønsker du deg flere forskjellige typer laken, så du kan variere mellom årstidene og humøret? På Princess kan du velge blant mange formsydde, myke og glatte laken i ulike kvalitetsmaterialer som sateng, bomull, flanell og frotté. Vi har også stretchlaken i ulike størrelser, kappelaken og lakenpose om du skal ut og reise. Uansett hvilken størrelse du har på sengen din finner du et laken som passer perfekt her hos oss.

Foretrekker du et feminint rosa laken, en sterk og frisk farge, eller kanskje noe mer nøytralt som hvitt, grått eller kremfarget? Vi har et stort utvalg av ulike farger og nyanser, så du kan velge et laken som passer både til stilen på soverommet og din personlige smak. Vi bryr oss om miljøet, og alle laken Princess er derfor fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier – sunt for deg og søvnen din, og godt for miljøet.
 
Sjekk Princess’ store utvalg av laken nettbutikk, eller kom innom en av våre utsalgssteder i dag!