Kjempegodt lakriskuler m/sjokolade & lakrispulver

Store og gode lakriskuler med hvit sjokolade og lakriskrutt inni. En smakfull gave som kan nytes av deg selv eller noen annen som fortjener det. Kommer i en fin gaveeske.
Varenummer:106011064
Farge:blå
kr 99,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Godteri med lakris og sjokolade

Store og gode lakriskuler med hvit sjokolade og lakriskrutt inni. En smakfull gave som kan nytes av deg selv eller noen annen som fortjener det. Kommer i en fin gaveeske.

Produktdetaljer

  • 17 stk lakriskuler - 120 g
  • Lagres tett og tørt

Ingredienser

Lakris (sukker, sukkersirup, hvetemel, glukosesirup, glukose-fruktsirup, hydrogenert kokosfett, potetstivelse, lakrisekstrakt, aroma, stabilisator (sorbitol), farge (vegetabilisk kull), konserveringsmiddel (E202), overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks)), hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, lakrisekstrakt, mysepulver, laktose, emulgator (E202, soya lecithin), vaniljearoma).

Kan inneholde spor av hasselnøtt, cashewnøtt, paranøtt og mandel.

Næringsinnhold

100 gr: Energi 1894 kJ /452 kcal, fett 16 g - hvorav mettet 10 g, karbohydrater 73 g - hvorav sukker 66 g, protein 3 g og salt 0,1 g.

Andre har også kjøpt

Kakaoskje med melkesjokolade

Kakaopinne med melkesjokolade. Aldri har det vært enklere å lage seg en god kopp kakao! Hell varm melk i favorittkoppen din, rør med pinnen til den har smeltet, tilsett tilbehøret, innta koseposisjon - og nyt! Kakaopinnen kommer i en fin gavepose. Mini marshmallows medfølger.

kr 79,90

Skravlegodt vingummi m/sjokolade & salmiakkpulver

Fruktige vingummikuler rullet i melkesjokolade og drysset med salmiakk. En uslåelig kombinasjon som smaker fantastisk! Kommer i en fin gaveeske.
kr 99,90

Kosegodt lakrislinser m/sjokolade & rosepepper

Kjempegode lakriskuler med litt "sting" i smaken. Lakrisen har en mild smak av rosépepper og er dekket med hvit sjokolade. En smaksopplevelse som bare må prøves! Kommer i en fin gaveeske.
kr 99,90

Kakaokule med salt karamell

Magisk kakaobombe med smak av salt karamell, fylt med mini marshmallows. Sjokoladekulen omvandles til den deiligste kakaoen ved å helle varm melk oppå. En søt og god gave som kan nytes av deg selv eller noen du er glad i!
kr 79,90