Kakaobombe med melkesjokolade 45g

Magisk kakaobombe med mini marshmallows. En sjokoladekule som omvandles til den deiligste kakaoen ved å helle varm melk oppå. En søt og god gave som kan nytes av deg selv eller noen du er glad i!
Varenummer:106007612
kr 59,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Magisk sjokoladebombe

Magisk kakaobombe med mini marshmallows. En sjokoladekule som omvandles til den deiligste kakaoen ved å helle varm melk oppå. En søt og god gave som kan nytes av deg selv eller noen du er glad i!

Produktdetaljer

  • 350 g
  • Oppbevares kjølig (18°C), tørt og mørkt

Ingredienser

Sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, marshmallows (glukosesirup, sukker, dextrose, vann, stabilisator (sorbitol), gelatin, smakstilsetning), kokosolje, emulgator (soya lecithin), smakstilsetning (vanilje). Melkesjokolade inneholder kakaofaste stoffer 34% min, melkestoffer 22% min. Kan inneholde spor av gluten, nøtter og peanøtter.
 

Næringsinnhold

100 gr: Energi 2276 kJ /546 kcal, fett 33,4 g - hvorav mettet 20,4 g, karbohydrater 54,1 g - hvorav sukker 52,4 g, protein 6,4 g og salt 0,2 g.
 

Leverandør

Produsert i England for Amundsen Trading AS

Andre har også kjøpt

Kakaopinne med melkesjokolade

Kakaopinne med melkesjokolade. Aldri har det vært enklere å lage seg en god kopp kakao! Hell varm melk i favorittkoppen din, rør med pinnen til den har smeltet, tilsett tilbehøret, innta koseposisjon - og nyt! Kakaopinnen kommer i en fin gavepose. Mini marshmallows medfølger.
kr 49,90

Kakao klassisk sjokolade 350 gram

Klassisk kakao med fyldig sjokoladesmak. Kommer i en fin gaveeske. Tips! Kakaoen blir ekstra søt og god ved å tilsette mini marshmallows. Blandes direkte i en kopp med varm melk.
kr 129,90

Marshmallows mini 100 gram

Små luftige marshmallows i fin gavepakning. Supergode i en kopp rykende varm kakao! Kan også brukes som pynt på kaker og muffins.
kr 79,90

Deluxe kubbelys LED 10 cm cream

Batteridrevet kubbelys med LED-lys. Ser ut som et ekte lys, med "flytende stearin" laget av resin på toppen. Flammen er i 3D og blafrer naturtro og realistisk. Et dekorativt og trygt lys som skaper en lun stemning i rommet.
kr 199,90