Julestrømper

Å fylle en julestrømpe med gaver og godsaker natt til julaften er en populær juletradisjon i mange familier og hjem. Vi har et stort utvalg dekorative julestrømper du kan bruke år etter år. Klassiske og nostalgiske julestrømpe med morsomme nissemotiv.

Hva putter man oppi julestrømpen?

Hva man ønsker å putte oppi julestrømpen er selvfølgelig valgfritt. Den kan fylles med små pakker, julegodteri, frukt eller snacks. Koselige juleblader, lodd eller lapper med fine ord. Alle våre julestrømper har en praktisk hempe slik at de kan henges opp over peisen, på sengegavlen, dørhåndtaket eller lignende sted i huset. Tradisjonelt er julestrømpen forbeholdt nissen slik at han har noe å legge pakkene i om natten, men mange lar den henge fremme som pynt hele julen.
 

Julestrømpe som adventskalender

Adventstiden er vel så hyggelig som selve høytiden. Bruk julestrømpen som adventskalender og legg en ny overraskelse oppi hver dag. Det kan være alt fra små gaver, til koselige beskjeder eller lapper med aktiviteter familien kan kose seg med. En kreativ julekalender som skaper spenning for både store og små.

Julestrømpe som gavepose

En julestrømpe kan brukes til så mangt! Skal du i juleselskap? Da kan du bruke en julestrømpe som gavepose. Fyll den med kaffe, te, konfekt eller andre godsaker som vil glede vertskapet. En morsom og utradisjonell vert- og vertinnegave de fleste vil sette pris på.

Kjøp julestrømper på nett

Mange har det travelt før jul. Kjøper du julestrømper og julesokker på nett går handelen fort. Du kan få varene levert i løpet av få dager, enten rett hjem i postkassen eller til nærmeste postkontor.