Juleputer & pledd

Desember er årets mørkeste måned, og ofte også en av de kaldeste, derfor er det fint å ha et varmt pledd og gode puter i sofaen eller lenestolen. Det er mange flotte puter og pledd med julemotiv som gjør sofakosen ekstra hyggelig.

Jul dreier seg om å kose seg, med god mat, julekaker og konfekt, med fyr på peisen og julestjerne i vinduet. Når minusgradene er mange finnes det knapt noe bedre enn å lage seg en kopp varm kakao eller te, og så krype sammen i godstolen foran peisen.
 

Juleputer og pledd for hele familien

I julen samles venner og familie i sofakroken titt og ofte, og det er koselig å ha et deilig, varmt pledd å by på når man kommer inn fra bitende kuldegrader. Hos Princess finner du mange fine juleputer og pledd å fylle sofaen med. Velg blant julepledd i korallfleece med reinsdyr, eller enkelt, ensfarget fleecepledd i rødt eller andre farger. Kunstig eller ekte skinnfell til godstolen eller sofakroken både ser og føles bra. Juleputer finnes med mange ulike motiv, slik at de passer for ethvert interiør. Velg blant ensfarget i rød bomull eller velur, motiv med nisser, nøtteknekkere og mange andre. 

Enkel og rask handel

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Nå kan du handle juleputer i nettbutikken, og det er raskt og enkelt. Det er også praktiske leveringsbetingelser, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.