Juleløpere

Juleduker og juleløpere er både praktisk og dekorativt. Løperne beskytter bordet mot stearindrypp og dryss fra julekransen. Samtidig er en løper med julemotiv og julefarge noe av den enkleste julepynten man kan ta frem. En juleløper passer fint både på kjøkkenbordet, salongbordet og på en skjenk.

Du kan også legge løperen oppå en annen duk. Kjøp gjerne flere løpere med samme motiv så du får en gjennomført stil i rommet. Det er også lurt å noen ekstra liggende slik at man har noe å bytte til når det er tid for å gi løperne en runde i vaskemaskinen.   
 

Mange flotte juleløpere

Det er mange ulike julemotiver å velge blant – enten du liker nissemotiver eller nøtteknekkere. Ensfargede løpere i velur er kjekt å ha hvis man skal ha dekorasjoner på bordet, slik at man unngår at det blir for mye farger og mønstre på en gang. Løperne har mål på 40x120cm eller 40x140cm.

Gjør unna handelen på minutter

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. For de som ønsker å få handelen unna så raskt og effektivt som mulig, er det smart å gjøre unna handelen på nett. Det er også praktiske leveringsbetingelser ved netthandel, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.