Julegavetips

Trenger du gavetips? Hos Princess finner du gaver til alle anledninger!

Våre håndklær er både praktiske og kjærkomne gaver. Sett sammen flere størrelser til en gavepakke eller gi bort et søtt gjestehåndkle med en såpe til. Sengesett i slitesterk kvalitet er også noe alle blir glade for å få. Velg nøytrale farger eller gi bort et trendy med mønster til den stilsikre. Flere gavetips til interiør kan være duftlys, kjøkkenhåndklær, badekåper og telysholdere. Vi har også masse fine tekstiler til baby som nybakte foreldre kan ha god bruk for. Gavene som virkelig blir verdsatt finner du i Princessbutikken!

Å finne interiør-gavetips er enkelt hos Princess med så mange flotte produkter i høy kvalitet. Våre satengsengesett er den perfekte julegaven til den som verdsetter kvalitet og har sans for luksus. Mange av våre sengesett leveres også i en fin stoffpose som gjør dem til ekstra flotte gaver. Sengesett til barn er også populære gaver, både hestejenta og Harry Potter-fans vil sette pris på et sengesett med favorittene sine på. Interiørgaver passer ikke bare til jul, men like godt til bursdager og jubileum for både liten og stor. Ved å gi bort en deilig dyne kan du virkelig glede noen, og tenk for en stor og spennende pakke det blir under treet! Hvem blir vel ikke glad for en dundyne i fantastisk kvalitet?

Sjekk også ut vår City håndkleserie. Flott kvalitet, men likevel prisgunstig, slik at du kan gi bort mange matchende håndklær. Tenk å få en hel serie med håndklær i forskjellige størrelser slik at du kan fylle opp skapet på badet, det er luksus, det! Kjenner du noen som nettopp har pusset opp badet? Gi dem noen matchende håndklær som virkelig vil fullføre stilen. Kanskje noen i den mykeste bambus og bomullsblandingen vår? Hvis du fremdeles trenger flere gavetips til interiør, er det bare å stikke innom din nærmeste Princessbutikk og be om råd!