Julegardiner

En av de første tingene mange gjør for å pynte til jul er å henge opp julegardinene. Det er noe spesielt koselig med julegardiner, og måten de rammer inn vinduet på sammen med en adventsstake eller en julestjerne som henger fra karmen.

Når man kommer inn på kjøkkenet en tidlig desembermorgen, og det eneste lyset er fra julestjernen i vinduet som skinner på julegardinene, er ikke desember så verst likevel. Uansett hvilken farge du foretrekker er det mange fine jule gardiner å velge blant hos Princess.

Julegardiner kjøkken, julegardiner stue

Å ha julegardiner til kjøkkenet er selvsagt, her foregår mye av juleaktivitetene fra matlaging til pepperkakebaking. Det finnes mange fine gardiner med julemotiv, slik som kapper med vinterlandsbyer, reinsdyr og julenisser. Det er også fint å henge opp julegardiner i stua, slik som flotte velour gardiner i rødt som gir tungt og pent fall, og pen ramme rundt stuevinduene. Handler du julegardiner hos Princess kan du booke egen konsulent som hjelper deg med å velge gardiner. Det er lett å få oversikt over utvalget av gardiner online, men det kan likevel være kjekt å få råd om stoff, fasong og størrelse.
 

Fort gjort å handle på nett

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. Nå kan du handle julegardiner i nettbutikken, og det er raskt og enkelt. Det er også praktiske leveringsbetingelser når man handler julegardiner på nett, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.