Juleduker

Mange deler barndomsminner om tidspunktet da juledukene skulle frem etter å ha vært nedpakket i esker et helt år. Dukene måtte undersøkes for flekker og annet som kunne ha hendt siden sist jul, noen ganger hadde kanskje en tråd gått opp i det broderte julemotivet og det måtte til å repareres.

Men når alle juledukene var på, og de lå der i all sin prakt med skinnende stearinlys og skåler bugnende av appelsiner, nøtter og julekaker, da er julen offisielt i gang. Når det er på tide å bytte ut noen av de gamle dukene med nye, finner du mye fint å velge i hos Princess.

Juleduker for alle typer bord

Hva slags juleduk man ser etter avhenger både av smak og behov. For de som har små barn i huset, eller venter hyppig besøk av små barn, kan en teflonfuk som tåler søl og fuktighet være et bra valg. Velg mellom ulike størrelser, fra 140x240cm til 140x320cm. Det finnes også mange ensfargede bordduker i lettstelt kvalitet av polyester og bomull, i ulike farger som hvit, grå, beige, grønn og rødt selvsagt. Juledukene kommer både som ensfargede og i mange flotte julemotiver.
 

Du kan handle dukene på nett  

Mange er travle i førjulstiden, og det kan være masete å gå i butikker rett før jul når alle andre også er ute for å gjøre julehandel. For de som ønsker å få handelen unna så raskt og effektivt som mulig, er det smart å gjøre unna handelen på nett. Det er også praktiske leveringsbetingelser ved netthandel, du kan få levering på døren i de fleste byer og tettsteder. Du kan betale med vipps, og det er åpent kjøp i 30 dager.