Isaq gardin 140x160 lys gråmelert

Flott gardin med smart multibånd. Gardinen har en tidløs design og kan enkelt kombineres med andre farger i hjemmet. Finnes i flere farger og størrelser. Tips! Multibåndet på denne gardinen kan også brukes som wavebånd. Les mer under "beskrivelse".
Varenummer:106001774
Materiale:85% polyester - 15% lin
Størrelse:140X160
Farge:lys gråmelert
kr 349,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Gardin med linstruktur

Flott gardin med smart multibånd. Gardinen har en tidløs design og kan enkelt kombineres med andre farger i hjemmet. Finnes i flere farger og størrelser!

Tips! Multibåndet på denne gardinen kan også brukes som wavebånd. Gardiner med wavebånd henges opp på gardinskinne med glidere på snor (wave-glidere). Foldene blir myke og legger seg pent i like store bølger. Glidere på snor selges på metervare i våre fysiske butikker.
 

Produktdetaljer

  • 1 stk gardinhøyde
  • 85% polyester, 5% lin
  • Bredde: 140 cm
  • Høyde: 160/230/260 cm

Produktinformasjon

Gardiner med multifunksjonsbånd gir deg flere muligheter til oppheng. Du kan enten bruke ringer og rynkebåndkroker, tre gardinen direkte på stangen eller benytte de skjulte hempene som kanal.

Alle våre gardiner kommer med en 8 cm fall nederst. Fallen fører til at gardinen henger pent samtidig som man har mulighet å forlenge den. Er gardinen for lang kan man bruke Sømfix til å stryke den opp. Vi har også en egen systue som kan legge opp gardiner for deg!

Oppheng

Gardinen kan henges opp på flere måter. Du kan enten henge den på en gardinstang ved å bruke gardinringer samt rynkebåndkroker, tre gardinen direkte på stangen eller bruke de skjulte hempene som kanal. Skal du henge gardinen på en tak- eller veggskinne trenger du kun rynkebåndkroker.