Hytteprodukter

Her har vi samlet et utvalg produkter som skaper en lun og varm vinterstemning, både til by og fjells!

Varm kakao med krem...

...smaker ekstra godt utendørs! Nyt den gjerne i Glaze, et stilig krus i glasert keramikk. Kommer i to fine farger.

Varmt og godt under dyna!

Et fint sengesett, gjør det fristende også for nattugler å legge seg. Sengesett i flanell er myke og varme, perfekt når det er kaldt i været! Ønsker du en ekstra lun følelse kan du fylle dynetrekket med en dundyne. Våre dundyner er svanemerkede, allergivennlige. norskproduserte og har 10 års garanti!

MARIUS®©

Mariusmønsteret er et klassisk innslag i mange norske hjem og hytter. Våre Mariusprodukter har det originale mønsteret og du finner det på både sengesett, håndklær og andre tekstiler.

En varm dusj...

...etter en dag i bakken er fristende. Alle våre håndklær er Oeko-Tex 100 merket. Du kan derfor være helt trygg på at produktene ikke inneholder helse- og miljøskadelige kjemikalier. Bra for oss og bra for naturen.

 

Rutete tekstiler

Med rutete tekstiler skaper du en koselig og moderne stil på samme gang. De er like fine hjemme som på hytta! Vi har et stort utvalg produkter med rutemønster - sengesett, duker, kjøkkentekstiler og gardiner.

 

Stilige kjøkkentekstiler

Våre kjøkkentekstiler er ikke bare slitesterke, men fungerer også som stilige interiørdetaljer på kjøkkenet!

 

Sitt mykt - inne og ute!

Besseggen sitteputer er fylt med myk polyesterfiber og har trekk i trendy teddypels. De måler 40x40 cm og passer de fleste kjøkkenstoler. Kan også brukes side om side på en sittebenk.

Lune og varme ullpledd

Hvem har vel ikke kommet inn i en kald hytte og krøpet inn under et ullpledd foran peisen? Ull er et pustende materiale som varmer godt uten å skape fuktighet. De kan derfor brukes hele året!

 

Myke sherpapledd

Våre sherpapledd er ekstra store og har supermyk velour på utsiden og deilig teddystoff på innsiden. Kan brukes både inne og ute!