Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Grønn pesto 120 gram

Grønn pesto produsert i Italia.
Varenummer:106007595
kr 20,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Grønn Pesto

Grønn pesto produsert i Italia. En fyldig og smaksrik pesto som bare må prøves! Pestoen kan bidra til å løfte mange retter, til både hverdag og fest. Perfekt til pasta, som fyll i bakt potet, som dressing til salater, eller i marinade. Bare fantasien setter stopp. Kommer i et fint glass som blir stilig på kjøkkenbenken. Er også ypperlig som gave!  
 
Produktdetaljer
  • 120 g pesto i glasskrukke
  • Åpnet glass brukes innen 10 dager
Ingredienser
  • Solsikkeolje, italiensk basilikum (36%), cashewnøtter, salt, “Pecorino Romano” Ost (sauemelk, salt, animalsk løpe), pinjekjerner, hvitløk, antioksidant: askorbinsyre, forsyrende: sitronsyre. Kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter. Glutenfritt. 
Næringsinnhold
  • 100 gr: Energi: 1963 kJ / 476 kcal, Fett: 48 g, Mettet fett: 6,5 g, Karbohydrat: 4,6 g hvorav sukker : 1,9 g, Protein: 5,2 g, Salt: 2,4 g.
Leverandør
  • Produsert i Italia for Amundsen Trading AS
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Marius håndsåpe 500 ml hvit

40%

Marius håndsåpe 500 ml hvit

Skånsom håndsåpe med en behagelig duft av fjellrose. Kommer i en dispenser med Mariusmønster i de klassiske fargene. Kan brukes på både bad og kjøkken.
kr 99,90 kr 59,94

Fortnite håndkle 70x140

Badehåndkle med Fortnite motiv. Perfekt til både skolegymmen, stranden og badet hjemme! Håndkleet har en slitesterk kvalitet som tåler mange vask. Det har myk velour på forsiden og absorberende frotté på baksiden. I serien finner du også sengesett.
kr 100,00

Kopp Morratryne 290 ml aqua

Lekker kopp med morsomt budskap. Kommer i matt keramikk og egner seg til både kaffe, te og kakao. En super gave til den som har alt! Match gjerne med noen av våre spiselige produkter.
kr 69,00