Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Gavepakke pasta/pesto/pastakrydder

Fin gavepakke til alle som liker italiensk mat! Pakken består av penne pasta, grønn pesto og pastakrydder. Kommer i en fin forpakning med cellofan rundt.
Varenummer:106007591
kr 20,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Gaveforpakning med pasta

Fin gavepakke til alle som liker italiensk mat! Pakken består av penne pasta, grønn pesto og pastakrydder. Pastaen er laget av durumhvete og ferskvann fra Gragnano. Den har en ru og porøs overflate. Pestoen er fyldig og smaksrik og kan brukes til mye. Krydderet løfter smaken på mange italienske gryter og pastaretter. Kommer i en fin forpakning med cellofan rundt. Kombiner gjerne med våre olivenoljer i samme serie.

Produktdetaljer

  • 250 g pasta - oppbevares tørt og kjølig.
  • 120 g pesto - åpnet glass brukes innen 10 dager.
  • 50 g pastakrydder - Oppbevares tett, mørkt og tørt.
  • Leverandør
  • Produsert i Italia for Amundsen Trading AS

Ingredienser pasta

Durumhvete semolina, vann. Inneholder gluten. 

Næringsinnhold pasta

100 gr: Energi 1551 kJ /358 kcal, fett 1,3 g - hvorav mettet 0,25 g, karbohydrater 71 g - hvorav sukker 3,4 g, fiber 3,3 g, protein 13,5 g og salt 0,002 g.

Ingredienser pesto

Solsikkeolje, italiensk basilikum (36%), cashewnøtter, salt, “Pecorino Romano” Ost (sauemelk, salt, animalsk løpe), pinjekjerner, hvitløk, antioksidant: askorbinsyre, forsyrende: sitronsyre. Kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter. Glutenfritt. 

Næringsinnhold pesto

100 gr: Energi: 1963 kJ / 476 kcal, Fett: 48 g, Mettet fett: 6,5 g, Karbohydrat: 4,6 g hvorav sukker : 1,9 g, Protein: 5,2 g, Salt: 2,4 g.

Ingredienser pastakrydder

Løkgranulat, paprika, sukker, rosmarin, rød paprika, oregano, hvitløk granulat, sort pepper, basilikum, gjær ekstrakt, gurkemeie, persille, merian, selleri, naturlig smakstilsetning, rapsolje, paprika ekstrakt E160C. 

Andre har også kjøpt

Amber blush håndsåpe 500 ml blush

Mild håndsåpe som gir silkemyke hender. Duften Amber Blush minner om vaniljedrømmer virvlet sammen med orientalske blomster der mykt rav svøpes i jasmin og roser! En nydelig duft som gir luksus i hverdagen. Kommer i en stilig dispenser og egner seg på både bad og kjøkken. Kombiner gjerne med duftlys og romduft i samme serie.
kr 119,90

Royal vanilla håndsåpe 500 ml svart

Mild håndsåpe som gir silkemyke hender. Royal Vanilla dufter vakre blomster der appelsinblomst blandes med jasmin og iris. Søte toner av solbær og pære, med et hint av vanilje krydret med jasminmusk. En duft som kan gjøre håndvasken til en herlig opplevelse! Kommer i en stilig dispenser og egner seg på både bad og kjøkken. Kombiner gjerne med duftlys og romduft i samme serie.
kr 119,90
Royal vanilla duftlys svart

3for2

Royal vanilla duftlys svart

Duftlyset Royal Vanilla dufter vakre blomster der appelsinblomst blandes med jasmin og iris. Søte toner av solbær og pære, med et hint av vanilje krydret med jasminmusk. En duft som egner seg i alle husets rom! Kommer i et stilig glass som kan brukes som telysholder når lyset er brent opp. Perfekt når du ønsker deg litt luksus i hverdagen. Er også fint å gi bort som gave! Kombiner gjerne med romduft og håndsåpe i samme serie.
kr 179,90

Sweet chai håndsåpe 500 ml blå

Mild håndsåpe som gir silkemyke hender. Sweet Chai er en varm, aromatisk, rik og orientalsk duft. Den har innslag av tonkabønne, vanilje, kanel og lavendel. En spennende og luksuriøs duft som kan gjøre håndvasken til en herlig opplevelse! Kommer i en stilig dispenser og egner seg på både bad og kjøkken. Kombiner gjerne med duftlys og romduft i samme serie.
kr 119,90