Filter
  • Lagerstatus
  • Type
  • Farge
  • Størrelse

Gave til barn fra 5 år

Usikker på hva du skal kjøpe i gave til barn fra 5 år? Her har vi samlet våre mest populære produkter til barn i alderen 5-8 år. Julegaver som gleder - og kommer til nytte!

Brannbil bomullsengesett 100x140

Barnesengesett til juniorseng. Sengesettet har et trykket mønster med fine brannbiler. Populært hos både små og litt større barn! Finnes i flere størrelser.
kr 349,90

Brannbil bomullsengesett 140x200

Mønstret sengesett til barn. Sengesettet har et trykket mønster med fine brannbiler. Populært hos både små og litt større barn! Finnes i flere størrelser.
kr 449,90

Filip flanellsengesett 100x140

Flanellsengesett til juniorseng. Sengesettet er trykket med bjørner, pinnsvin, harer og ugler. Et vakkert og spennende skogmønster inspirert av nordisk natur.

kr 399,90

Filip flanellsengesett 140x200

Flanellsengesett til barn. Sengesettet er trykket med bjørner, pinnsvin, harer og ugler. Et vakkert og spennende skogmønster inspirert av nordisk natur.
kr 449,90

Frida flanellsengesett 100x140

Flanellsengesett til juniorseng. Sengesettet har et eventyrlig mønster med fine rådyr, fugler og trær. Et design inspirert av nordisk skog og natur.
kr 399,90

Frida flanellsengesett 140x200

Flanellsengesett til barn. Sengesettet har et eventyrlig mønster med fine rådyr, fugler og trær. Et design inspirert av nordisk skog og natur.
kr 449,90

Barbie mermaid bomullsengesett 140x200

Fint barnesengesett trykket med Barbie. Et design som vil glede både små og store barbie-fans.
kr 599,90

Barbie mermaid håndkle 70x140

Badehåndkle med Barbie-motiv. En super gave til både små og store fans av Barbie. Perfekt til både skolegymmen, svømmehallen og badet hjemme.
kr 299,90

Spiderman hero bomullsengesett 140x200

Tøft barnesengesett trykket med superhelten Spiderman. En favoritt til mange barn og ungdommer!
kr 599,90

Spiderman hero håndkle 70x140

Badehåndkle med Spiderman-motiv. En super gave til både små og store fans av superhelten. Perfekt til både skolegymmen, svømmehallen og badet hjemme.
kr 299,90

Dinosaur bomullsengesett 140x200

Tøft barnesengesett med trykket mønster av forskjellige dinosaurer. Et sengesett som vil glede både små og store barn med "dinosaur-dilla".
kr 449,90

Dinosaur håndkle 70x140

Badehåndkle til barn. Har et trykket mønster av forskjellige dinosaurer. Perfekt til både stranden, skolegymmen, svømmehallen og badet hjemme. Finnes også som poncho.
kr 249,90

Haaland MNC håndkle 70x140

Badehåndkle med Manchester City logo, samt navn og nummer på Norges fotballhelt Erling Braut Haaland! En super gave til både små og store fans. Perfekt til både skolegymmen og badet hjemme.
kr 299,90

Starlight bomullsengesett 140x200

Mønstret sengesett til barn. Sengesettet har et trykket mønster av fine enhjørninger. Et eventyrlig design som vil glede både små og litt større barn!
kr 449,90

Unni enhjørning kosedyr 25 cm hvit

Hils på Unni! En kjempesøt enhjørning som gjerne blir med på lek og kos. En myk bamse med lodden hale og fine glitterdetaljer.
kr 249,90

Pokemon bomullsengesett 140x200

Tøft barnesengesett trykket med flere av de populære skapningene fra Pokemon. Et fargerikt sengesett som vil glede både små og store fans.
kr 599,90

Supermario movie bomullsengesett 140x200

Tøft barnesengesett med de populære Supermario-figurene. Forsiden av dynetrekket er trykket med Mario, Luigi og Toad, baksiden har symboler fra spillet. Putevaret er trykket med den røde soppen. Perfekt til både små og store fans!
kr 599,90

Lego ninjago bomullsengesett 140x200

Tøft sengesett med motiv av figurer fra Lego ninjago. Heltene til mange barn!
kr 599,90

Harry Potter bomullsengesett 140x200

Tosidig sengesett med motiv og mønster fra populære Harry Potter. Perfekt til både små og store barn!
kr 599,90

Julegavetips til 5-åring

Det er fint å kunne gi en gave med nytteverdi. Sengetøy til juniorsengen er et bra julegavetips til en 5-åring. Vi har mange morsomme barnesengesett til juniorseng å velge blant. Produktene kommer i fine tøyposer, noe som gjør at de egner seg ekstra godt som gave. Et annet gavetips til en gutt eller jente på 5 år er et søtt kosedyr eller en fin badekåpe. Myke pakker som blir minst like oppskattet som harde pakker.

Gave til barn 6 år

Å bli hele 6 år er en stor milepæl i barnets liv. Man skal eller har begynt i første klasse og er plutselig blitt stor. Ved denne tiden oppgraderer man gjerne barnerommet med en større seng og nytt sengetøy. En pakke med dyne og pute samt et fint sengesett er derfor en super gave til barn på 6 år.

Våre barnesengesett i størrelse 140x200 cm passer til både vokseseng og enkeltseng. Når du skal kjøpe dyne og pute til barn anbefaler vi dun. Dun er et naturmateriale som puster godt og vil holde barnet jevnt varm. Dunpute Lav er perfekt som barnets første "voksenpute", og Dundyne Sval eller Dundyne Lett som første "voksendyne".

Gave til barn 7-8 år

Når man skal kjøpe gave til barn på 7 eller 8 år kan man tilpasse gaven etter barnas interesser og fritidsaktiviteter. Til en gutt eller jente som spiller fotball er vårt sengesett og håndkle med navn og nummer på fotballspilleren Erling Braut Haaland fine julegaver.

Et annet gavetips er å ta utgangspunkt i hva barna er opptatt av. Ting med motiv av en spesifikk superhelt, en filmkarakter eller en figur fra et spill står ofte på ønskelisten. Vi har et stort utvalg barnesengesett trykket med populære barnefigurer - Barbie, Super Mario, Harry Potter, Spiderman og Pokemon for å nevne noen.

De fleste barn i denne alderen har en favorittfarge eller et dyr de liker ekstra godt. Til barn som har dinosaur-dilla kan vi tipse om våre sengesett trykket med forskjellige dinosaurer. Vi har også fine sengesett med motiv av skogsdyr, jungeldyr, gårdsdyr og enhjørninger. Noe for alle barn og alle interesser!