Funq speil koksgrå

Stilig og praktisk bordspeil på metallstativ. Speilet kan vippes til valgfri vinkel. Supert som makeupspeil på badet eller sminkebordet. Kombiner med andre produkter i serien.

Varenummer:106011520
Farge:koksgrå
kr 199,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Sminkespeil på metallstativ

Stilig og praktisk bordspeil på metallstativ. Speilet kan vippes til valgfri vinkel. Supert som makeupspeil på badet eller sminkebordet. Kombiner med andre produkter i serien.

Produktdetaljer

  • Metall
  • Bredde: 12,8 cm
  • Dybde: 11 cm
  • Høyde: 28 cm
  • Produsert i: Kina
Andre har også kjøpt

Fie oppbevaringskurv 24,5x16,5x9 cm koksgrå

Stilig og funksjonell oppbevaringskurv i metall. Praktisk til oppbevaring av luer og votter i gangen, til hudepleieprodukter på badet, til bleier og kluter på stellebordet eller til småting på kontoret. Også fin til å samle oljeflasker og krydder i på kjøkkenbenken. Bare fantasien setter stopp! Kombiner med andre produkter i serien.

kr 149,90
Truls klut 30x30 5pk hvit/blå/grønn/rosa/beige

40%

Truls klut 30x30 5pk assortert

5-pk assorterte kluter i bomullsfrotté. Praktiske til flere formål. Kan brukes som vaskekluter, makeup-kluter eller til å tørke hendene med etter håndvask.

Tips! En stabel med kluter i en kurv ved siden av servanten er både praktisk og dekorativt.

kr 79,90 kr 47,94

Fiffi dørknagg koksgrå

Stilig knagg til å henge over døren. Perfekt når du trenger en ekstra knagg uten å måtte skru i veggen. Kan brukes i alle hjemmets rom. Praktisk til håndklær på badet, morgenkåpe på soverommet, yttertøy, vesker og sekker i gangen. Et funksjonelt produkt som passer de fleste moderne innerdører. Kommer i metall og finnes i to farger.

kr 59,90

Veggfester stang 16/19 2pk svart

2-pk veggfester til gardinstang. Brukes til tynne gardinstenger, og når du trenger ekstra støtte til stenger du allerede har. Passer til Limbo gardinstangsett 16/19 svart.
kr 49,90