Fingerkrok 4 finger lav 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 4-fingerkroker med lav krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og veggmontert gardinskinne.

Varenummer:105004854
kr 113,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

4-fingerkroker til gardin

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 4-fingerkroker med lav krok.

4-fingerkroker lager pennfolder, franske folder eller motfolder på gardinen. Lav krok fører til at gardinen havner lengre opp, og skjuler noe av stangen eller skinnen.

Hvor mange kroker du trenger avhenger av hvor store folder du ønsker. En generell anbefaling er 10 stk. for en gardin i enkeltbredde (140cm).

Oppheng på gardinstang

For oppheng på gardinstang trenger man gardinringer. Fordel fingerkrokene og tre de inn i rynkebåndets lommer bak gardinen. Gardinen henges deretter opp på stangen ved å hekte fingerkrokene i gardinringenes små øyne.

Oppheng på gardinskinne

Skal man henge opp gardinen på en skinne bør den til fingerkroker med lav fatning være veggmontert, slik at gardinen ikke kolliderer med taket. Fordel fingerkrokene og tre de inn i rynkebåndets lommer bak gardinen. Gardinen henges deretter opp ved å hekte fingerkrokene i gliderne på skinnen.