Fingerkrok 2 finger høy 10 pk

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 2-fingerkroker med høy krok. Kan brukes til oppheng på både gardinstang og gardinskinne.

Varenummer:105003648
kr 107,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

2-fingerkroker til gardin

Fingerkroker brukes for å lage regelmessige og faste folder på en gardin med rynkebånd eller multibånd. Denne pakken består av 10 stk. 2-fingerkroker med høy krok.

2-fingerkroker lager små, enkle rynker på gardinen. Høy krok fører til at gardinen havner lengre ned, og skaper litt mellomrom til stangen eller skinnen.

Hvor mange kroker du trenger avhenger av hvor store folder du ønsker. En generell anbefaling er 10 stk. for en gardin i enkeltbredde (140cm).

Oppheng på gardinstang

For oppheng på gardinstang trenger man gardinringer. Fordel fingerkrokene og tre de inn i rynkebåndets lommer bak gardinen. Gardinen henges deretter opp på stangen ved å hekte fingerkrokene i gardinringenes små øyne.

Oppheng på gardinskinne

For oppheng på gardinskinne trenger man glidere. Fordel fingerkrokene og tre de inn i rynkebåndets lommer bak gardinen. Gardinen henges deretter opp ved å hekte fingerkrokene i gliderne på skinnen.

Andre har også kjøpt

Ringer 28mm 10pk svart metall

10-pk gardinringer og rynkebåndskroker. Brukes til gardiner med påsydd rynkebånd. Passer til Limbo gardinstangsett 25/28 svart.
kr 129,90