CURA® vektdyne

CURA vektdyne er en tung og trygghetsgivende dyne som kan bidra til økt søvnkvalitet og mer energi. Bekymringer og stress kan gjøre det vanskelig å falle til ro om kvelden eller at man våkner og er urolig om natten. Tyngden og trykket i dynen skaper en omfavnende effekt, og mange føler seg avslappet og rolig, ja den føles som en varm og god klem!

Vektdynen passer for alle!

Mange som bruker dynen opplever å sovne fortere, sove dypere og at de våkner mer uthvilt om morgenen. Dynen passer for alle, selv om den i utgangspunktet ble utviklet for medisinsk bruk i helsevesenet for personer med uro, stress- eller søvnproblemer, eller andre utfordringer som angst, demens, autisme og ADHA mm. Vektdynen kan også brukes av barn og unge som sliter med stress, angst eller søvnløshet. Vi anbefaler ikke at barn under fem år bruker vektdynen om natten.

Velg dyne etter din kroppsvekt!

CURA® of Sweden anbefaler å velge en dyne som er 10-15% av din kroppsvekt. En person på 70 kg bør da velge en dyne som er 7 kg. Dette er bare en anbefaling, og mange velger tyngre eller lettere dyne ut fra egne behov. Utfyllende informasjon finner du her: https://curaofsweden.no/

CURA® vektteppe

CURA® Minky er et vektteppe med samme terapeutiske egenskaper som en vektdyne. Dvs det er tungt, varmt og trygghetsgivende. Teppet kan bidra til bedre avslapping og mer energi! Perfekt i både sofa og seng.