Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Bornholm karameller lakris 80 g

Fløyelsmyke karameller med lakrissmak. Håndlaget i Bornholm, Danmark. En spiselig gave til deg selv eller noen du er glad i. Kommer i en fin eske.
Varenummer:106008572
kr 10,00
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 599,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Lakriskarameller

Fløyelsmyke karameller med lakrissmak. Håndlaget i Bornholm, Danmark. En spiselig gave til deg selv eller noen du er glad i. Kommer i en fin eske.

Produktdetaljer

  • 80 g 
  • Oppbevares tørt, mørkt og kjølig

Ingredienser

Glukosesirup, kondensert melk, vann, sukker, herdet vegetabilisk fett (palmekjerne- rspo massebalansert), lakrisekstrakt (3%), Farge: vegetabilisk kull, emulgator (mono- og diglyserider), ammoniumsklorid, lakrispulver, salt, naturlig aroma. Spor av nøtter kan forekomme.

Næringsinnhold

100 gr: Energi 1386 kJ /331 kcal, fett 10 g - hvorav mettet 10 g, karbohydrater 57 g - hvorav sukker 34 g, protein 2,2 g og salt 0,2 g.
 

Leverandør

Produsert i Danmark for Amundsen Trading AS

  • Produsert i: Danmark
Andre har også kjøpt

Eleni serviettring gull

Med serviettringer er det enkelt å dekke et vakkert festbord. Eleni er en klassisk og stilren serviettring i gull-lakkert messing. Perfekt til både konfirmasjon, bryllup, dåp og andre høytider. Fin til både tøyservietter og store papirservietter.

kr 39,90
Deluxe kubbelys LED 10 cm cream

3for2

Deluxe kubbelys LED 10 cm cream

Batteridrevet kubbelys med LED-lys. Ser ut som et ekte lys, med "flytende stearin" laget av resin på toppen. Flammen er i 3D og blafrer naturtro og realistisk. Et dekorativt og trygt lys som skaper en lun stemning i rommet.

kr 199,90

Marius håndsåpe 500 ml svart

Skånsom håndsåpe med en behagelig duft av fjellrose. Kommer i en dispenser med Mariusmønster. Kan brukes på både bad og kjøkken.
kr 99,90

Eira gryteunderlag Ø20 svart

Svart kjeleunderlag i flettet jute. Har et naturlig utseende i rustikk stil. Beskytter bordet for varme. Kan brukes under kasseroller, stekepanner og tallerkener. Finnes i flere fine farger.
kr 79,90