Bibbi bambusklut lilla

Søt og praktisk vaskevott til barn og baby. Kommer i myk og miljøvennlig bambuskvalitet. Kluten er brodert med et dyreansikt og har påsydde ører på toppen. Kombiner med hettehåndkle i samme serie.
Varenummer: 106008093
Stoff: 70% bambusviskose - 30% bomull
Farge: lilla
kr 99,90
Vi tilbyr rask levering med Bring og Helthjem
deliverycar

Leveringstid 1-4 virkedager

I nov-des må noen ekstra dager påregnes

Rask levering
deliveryreturn

Fri frakt over 499,-

Gjelder "Pakke til hentested"

openpurchase

Fri retur i fysisk butikk

Bytting gjelder ikke metervarer og dyner/puter med brutt forsegling

Vaskevott til barn og baby

Søt og praktisk vaskevott til barn og baby. Kommer i myk og miljøvennlig bambuskvalitet. Kluten er brodert med et dyreansikt og har påsydde ører på toppen. Kombiner med hettehåndkle i samme serie.
Produktdetaljer
  • 70% bambusviskose, 30% bomull
  • Oeko-Tex 100 merket. Dvs fri for miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer 

Andre har også kjøpt

Bo bambusklut nougat

Søt og praktisk vaskevott til barn og baby. Kommer i myk og miljøvennlig bambuskvalitet. Kluten er brodert med et bamseansikt og har påsydde ører på toppen. Kombiner med hettehåndkle i samme serie.
kr 99,90

Flakes brikke Ø38 rød

Rund bordbrikke i filt. Har et vakkert utskåret mønster. Fin til både julefrokost- og middag. Bruk den alene eller oppå en større duk.
kr 49,90

Vinni bambusklut orange

Søt og praktisk vaskevott til barn og baby. Kommer i myk og miljøvennlig bambuskvalitet. Kluten er brodert med et reveansikt og har påsydde ører på toppen.
kr 99,90

Mie frotteklut 30x30 3pk blå

Når man har små barn trenger man en del kluter til babystellet! Mie frottékluter kan brukes til både vasking, gulping og amming. Pakken består av 3 stk assorterte kluter slik at du kan bruke en farge til hver formål. I serien finner du også stellehåndklær.
kr 49,90