Bambusviskose

Bambusviskose er også kjent som bambussilke. Dette er et luksuriøst, pent og glansfullt stoff med mange gode egenskaper. Men det som kanskje er aller best med bambusviskose, er at det er lagd av helt naturlige bambusfibre. Her finner du alle Princess’ produkter i bambusviskose, slik at du kan skape en ekstra luksuriøs atmosfære på badet ditt.

 

Glansfullt med gode egenskaper

Bambusviskose har mange positive egenskaper. Det er et materiale som er både vakkert og praktisk, og det kan brukes i mange ulike produkter. Håndklær av bambus har for eksempel en svært god evne til å absorbere fuktighet. Samtidig ser de skikkelig lekre ut og gir badet ditt en eksklusiv hotellfølelse. Prøv et håndkle i bambussilke – du vil ikke bli skuffet.

Man kan lage mange slags tekstiler av dette fine stoffet. Bambus passer spesielt godt til tepper, gardiner, duker og klær, på grunn av den pene glansen og det fine fallet. Bambusviskose er også veldig populært fordi det er litt rimeligere enn ull og silke, men et godt alternativ til disse eksklusive tekstilene.

Mange barn med ullallergi tåler bambusviskose, så det kan gjerne brukes i stedet for blant annet ullpledd. Bambussilken har nemlig noen lignende egenskaper som ull, og det har også antibakterielle egenskaper. Det finnes flere produkter i bambusviskose til barn og baby, enten det er til din egen familie eller som en fin gave.

Shop produkter i bambusviskose på nett

Enten du er ute etter håndklær i bambus eller andre bambusviskoseprodukter til hjemmet, finner du dem her hos Princess. Du kan bestille hjemlevering, henting på utleveringssted eller til og med henting i butikk. Vi er fleksible, så du kan velge det alternativet som passer best for deg. Og ikke glem at du får fri frakt når du handler for over kr 499,–. Kjøp fine interiørartikler i bambusviskose i dag!